Posel in finance

Hitra in zanesljiva dostava paketov

Si želite, da bi od vas do stranke paket prišel varno, hitro in po ugodni ceni? Za to lahko danes poskrbi specializirana dostavna služba, ki bo paket prevzela pri vas oziroma na lokaciji, ki jo boste določili, potem pa bo v najkrajšem možnem času paket odpeljala proti stranki. Običajno se zgodi, da stranke paket prejmejo še isti dan, celo v nekaj urah ali še manj, če gre za krajše razdalje in je kurirju v razvozni službi cilj ravno na poti.

Kjerkoli in kamorkoli

Dostava paketov je že dolgo časa precej enostavna stvar. Pošta Slovenije jo še vedno izvaja in njihova prednost je gotovo široka mreža, saj vam lahko pošto dostavijo kamorkoli, ne glede na velikost in težo, če pa vas takrat ni doma, se lahko dogovorite za drug termin ali kadarkoli, ko utegnete, pošiljko prevzamete sami na poštni enoti.

Dostavne službe so šle še korak naprej, saj vas pred dostavo običajno pokličejo in se pozanimajo, ali ste res doma. Pogosto lahko že ob naročilu izdelkov, še posebej je to popularno danes, v času internetnih naročil, izberete natančno lokacijo in čas dostave.

Kurir bo tako dobil točno navodilo, kdaj je dostava paketa potrebna in se bo pri stranki oglasil ob natančni uri. Seveda neugodne vremenske razmere, teoretično tudi kakšna okvara vozila ali vse pogostejši zastoji na cestah malce pokvarijo načrte, a v glavnem ni treba skrbeti, da bi se pošiljke poškodovale, izgubile ali da ne bi prispele pravočasno.

Celo več, nekatere kurirske službe vam danes omogočajo tudi ekspresno dostavo, ki je lahko pri vas že v roku dveh ur, pa čeprav je potrebno iti izdelek najprej pobrati na eno lokacijo, dostaviti pa ga je potrebno povsem na neko drugo ali celo v drugo mesto. To kurirskih služb in dostavljavcev prav nič ne moti, saj so navajeni na vse mogoče situacije.

Nekateri ne komplicirajo

Manjše kurirske službe so še posebej fleksibilne in z njimi se lahko dogovorite skoraj karkoli in to za izjemno ugodno plačilo. Najamete jih lahko tudi v situacijah, ko tega sploh niste vajeni, pa bi vam gotovo prišlo prav.

Hitra dostava
Nekatere manjše kurirske službe se lahko pohvalijo s cenovno ugodnostjo in hitrostjo dostave.

Denimo, da ste si v trgovini kupili novo televizijo, pa ne veste, kako bi jo spravili domov. Kličete prijatelje, se mučite s taksiji in podobno, na koncu pa je vse skupaj bolj komplicirano in dražje, kot če bi vam dostavna služba to pripeljala in dostavila naravnost v vašo dnevno sobo. Lahko se celo dogovorite, da vam preselijo opremo iz kleti v delavnico, ki je v nekem drugem kraju, ali pa morate za potrebe neke prireditve ali piknika na drugo lokacijo pripeljati določene predmete, ki morajo biti tam ob točni uri in to v najkrajšem možnem času.

Dogovorite se za ekspresno dostavo in kurirji bodo takoj na poti!

11.si

Na spletnem portalu 11.si preberite vse, kar vas zanima o lepoti in zdravju, prostem času, internetu, avtomobilizmu, industriji, opremljanju doma, gradnji in o marsičem drugem.

Comments are closed.