Zanimivosti

Zakaj za lektoriranje izbrati DigitPen?

Vsak resen pisni izdelek zahteva lektoriranje, ki poskrbi za odpravo slovničnih in pravopisnih napak. Prav tako se lahko hkrati z osnovnim lektoriranjem poskrbi tudi za stilsko prilagoditev besedila, da je to videti povsem profesionalno oziroma ustreza visokemu nivoju pisnih izdelkov.

Lektoriranje besedil je sicer na voljo pri mnogo ponudnikih, a potrebno se je zavedati, da nekateri za tovrstno delo niti niso primerno strokovno usposobljeni (nimajo diplome), drugi ob strokovni usposobljenosti nimajo izkušenj (slovenisti, ki se sicer ukvarjajo z drugim delom, na primer poučevanjem), pri tretjih pa se hitro zgodi, da naletimo na slabo kakovost, počasen tempo dela ali visoke cene.

Prav zato se velja odločiti za podjetje, ki mu je lektoriranje osnovna dejavnost in nudi garancijo na svoje delo.

Lektoriranje pri DigitPen

Zakaj vam priporočamo, da se odločite za lektoriranje pri DigitPen?

1. Kakovost

Podjetje za lektoriranje in prevajanje DigitPen se pri opravljanju svojega dela ne zadovolji zgolj s strokovnjakom za jezik, temveč vam zagotavlja, da prejme delo strokovnjak za jezik, ki ima izkušnje s področjem vašega besedila. To pomeni, da brez težav lektorirajo tudi strokovna besedila ter diplomske in magistrske naloge, saj ne bodo popravili zgolj slovničnih in pravopisnih napak, temveč vas opozorili tudi na morebitne druge napake, na primer napake pri uporabi strokovne terminologije, kjer se boste nato lahko skupaj dogovorili za najboljšo možno rešitev ali kompromis.

Lektoriranje
Agencijo za lektoriranje DigitPen odlikujejo kakovost, hitrost in ugodne cene.

Kakovost lektur se pri vseh lektorjih tudi stalno nadzoruje in preverja, kar je garancija, da svoje delo vedno opravljajo vestno in natančno.

2. Hitrost

Pogosto se pripeti, da za lektoriranje ni na voljo cel teden časa, temveč je treba zanj poskrbeti hitro, saj vas priganja rok za oddajo dela. V takšnem primeru vam pri podjetju DigitPen ni potrebno čakati na vrsto, temveč se lahko odločite za prednostno lektoriranje. Hitro lektoriranje je mogoče tudi preko vikenda ali celo ob praznikih. Kaj to pomeni? Če traja lektoriranje diplomske naloge običajno tri dni, se lahko s prednostnim lektoriranjem poskrbi, da je lektura opravljena tudi v štiriindvajsetih urah!

3. Ugodne cene

Če potrebujete lektoriranje besedil pogosteje ali ste študent, vam pri DigitPen ponudijo še posebej ugodne cene. Te se sicer razlikujejo glede na to, ali je potrebno lektorirati splošno ali strokovno besedilo, ali pa gre za diplomsko nalogo. Če se odločite zgolj za popravek slovničnih ter pravopisnih napak, pa bo cena nižja, kot če si poleg zaželite še stilne korekture. Pri daljših besedilih si lahko zagotovite še dodaten popust na splošno ceno.

11.si

Na spletnem portalu 11.si preberite vse, kar vas zanima o lepoti in zdravju, prostem času, internetu, avtomobilizmu, industriji, opremljanju doma, gradnji in o marsičem drugem.

Comments are closed.