Dom in gradnja

3D nalepke metulji nagajivo popestrijo vsak prostor

Da lahko s stenskimi nalepkami osvežimo videz vsakega prostora in v njem prekrijemo tudi napake, že dobro vemo, sedaj pa so šli proizvajalci dekoracij in nalepk še korak dlje in nam ponudili zanimive 3D nalepke, ki steni dodajo tretjo dimenzijo in tako prostor še bolj razgibajo. Le kdo si ne bi želel, da bi na njegovih stenah posedali čudoviti metulji ali bi iz njih rasle prikupne cvetlice?

3D nalepke za igrivo dekoracijo

Medtem ko lahko s klasičnimi stenskimi nalepkami steno opremimo dvodimenzionalno, dodajo 3D nalepke videzu še nekaj več. Stena ni zgolj ravna površina, temveč dobi tretjo dimenzijo, kar ji da poseben, zanimiv videz. Zakaj bi na stene obešali zgolj umetniška dela in fotografije, ko pa jih lahko popestrite tudi na bolj inovativen način in tako za vselej poskrbite, da bodo ravne ploskve in bele površine preteklost?

3D nalepke so najpogosteje v obliki rožic in metuljev, torej dveh klasičnih motivov, ki se podata v različne prostore. Metulji ali cvetlice lahko krasijo tako otroške sobe kot kuhinjo in kopalnico, še bolj učinkovit videz pa lahko dosežemo, če jih kombiniramo s klasičnimi stenskimi nalepkami.

Kar pomislite: v kopalnici lahko steno najprej polepite s stenskimi nalepkami v obliki cvetlic ali drevja, nato pa tem dodate 3D nalepke metuljev, ki so ravno pričeli svoj ples. Ali pa prostor nad kuhinjskim pultom opremite s podobo veje velikega drevesa in se spomladi, ko zunaj vse cveti, tudi vi nekoliko poigrate ter na vejo k listom namestite še 3D nalepke cvetov.

3D nalepke
Popestrite svoje stanovanje z raznobarvnimi 3D metulji in cvetlicami.

3D nalepke lahko torej uporabljate samostojno ali v kombinaciji s klasičnimi stenskimi nalepkami, nenazadnje pa sploh ni nujno, da jih pritrdite na steno – tudi na pohištvu bodo videti prav prikupno. Z njimi lahko okrasite garderobno omaro, hladilnik, tuš kabino, vrata …

Otroci so navdušeni, da je mogoče 3D nalepke namestiti tako rekoč na vsako površino, celo na strop, če jim boste dali proste roke, pa nikar ne dvomite, da bodo hitro našli cel kup primernih mest, kjer bi lahko zacvetela rožica ali kjer bi si lahko odpočil simpatičen droben metuljček.

Kako pritrdimo 3D nalepke?

Nameščanje je povsem enostavno. Motivi iz umetne mase imajo na spodnji strani že pripravljen prostor za pritrjevanje na droben nosilec, ki ga pritrdimo na steno ali izbrano drugo površino. Ko nosilce razporedimo in namestimo, metuljčke ali rožice enostavno pritisnemo nanje. 3D nalepke lahko preprosto odstranite in ponovno pritrdite drugam – torej se lahko z dekoracijo svojega doma resnično nekoliko bolj poigrate.

11.si

Na spletnem portalu 11.si preberite vse, kar vas zanima o lepoti in zdravju, prostem času, internetu, avtomobilizmu, industriji, opremljanju doma, gradnji in o marsičem drugem.

Comments are closed.