Avtomoto

Gumijasti tepihi za avto

Iščete najboljše tepihe za avto po ugodni ceni? Pregledujete ponudbo in ne veste, katere avto preproge so najboljše na trgu ter kje jih sploh kupiti? So boljši tekstilni ali gumijasti tepihi za avto? Katere tepihe izbrati, da boste z njimi zagotovo zadovoljni?

Vas morda zanima, kateri tepihi za avto so:

  • trpežni,
  • vodoodporni,
  • preprosti za čiščenje,
  • takšni, da ne potrebujejo posebnega vzdrževanja,
  • nedrseči,
  • takšni, da se ne premikajo med vožnjo in obstanejo trdno na svojem mestu,
  • vzdržljivi in imajo dolgo življenjsko dobo?

To so zagotovo gumijasti tepihi za avto, ki imajo vse zgoraj naštete lastnosti, zato boste z njimi zagotovo zadovoljni. Še posebej, če se odločite za tipske modele, ki so narejeni točno po merah vašega avtomobila, zato med vožnjo sploh ne boste opazili, da jih imate. Tepihi, ki niso narejeni po natančnih merah, so preveliki ali premajhni oziroma se ne prilegajo dobro notranjosti vašega avta, namreč lahko zelo ovirajo vožnjo, zato gredo voznikom na živce in jih motijo, da se jezijo nad njimi. To lahko rešite tako, da izberete tipske gumijaste tepihe.

Kako se čistijo gumijasti tepihi za avto?

Če želite očistite gumijaste tepihe za avto, potrebujete le vodo in krtačo, lahko pa uporabite tudi blago milnico. Tepihe najprej otresete, da odstranite smeti z njih, nato pa jih splaknete pod vodo ter podrgnete s krtačo, da odpade še umazanija, ki se je nabrala na njih.

Nato tepihe še enkrat splaknete in obrišete do suhega oziroma posušite. Pri tem morate biti pazljivi le, da gumi tepihov ne sušite na direktnem soncu, saj guma lahko popoka. Bolje jih je sušiti v pol senci. Nato lahko tepihe zopet namestite v avto in jih veselo uporabljate dalje.

Kakšne so cene gumijastih avto tepihov?

Gumijasti tepihi za avto niso dragi, sploh glede na to, da so praktično neuničljivi oziroma da imajo zelo dolgo življenjsko dobo. Brez dvoma jih boste lahko brez posebnega vzdrževanja uporabljali veliko časa, da bodo videti kot novi, pa je dovolj, da jih vsake toliko časa otresete in očistite, tako kot je opisano zgoraj.

Za natančne informacije o tem, koliko stanejo tepihi za avto iz gume, pa pobrskajte po spletni strani www.withcar.si, kjer vas čaka veliko različnih tipskih avto preprog iz gume pa tudi drugih materialov. Gre za kvalitetne tepihe, ki so narejeni iz odlične gume in tako še posebej odporni ter trpežni.

11.si

Na spletnem portalu 11.si preberite vse, kar vas zanima o lepoti in zdravju, prostem času, internetu, avtomobilizmu, industriji, opremljanju doma, gradnji in o marsičem drugem.

Comments are closed.