Dom in gradnja

Zakaj izbrati kuhinjo Nolte?

Kuhinje Nolte: učinkovitost, inovacije in visoka kakovost obenem. Prav zaradi vseh naštetih prednosti je podjetje Nolte že 50 let vodilno na področju oblikovanja kuhinj. Če se boste odločili za kuhinjo omenjenega proizvajalca, boste z veseljem opazili razliko med običajno kuhinjo in Nolte kuhinjo. Tu so namreč številne do potankosti premišljene in dodelane podrobnosti, zaradi katerih je kuhinja Nolte brez dvoma nekaj več.

Višina elementov, popolnoma prilagojena vašemu okusu

Pri vsakodnevnem kuhanju je še kako pomembno, da je višina delovne površine povsem ustrezna. Tako lahko v podjetju Nolte višino delovne površine prilagodijo vašim željam in potrebam. Pri tem naj poudarimo, da v pohištvenih salonih Il Ambienti pri določanju višine naši strokovnjaki edini v Sloveniji uporabljajo tudi ergonometer.

  • Nolte Novalack Ferro (2018)

Ne gre pa pozabiti niti na visoko kakovost kuhinje Nolte in odlično prilagodljivost korpusa. Zato je sprednji del korpusa namenoma obložen s tesnilnim robom, ki se v celoti ujema z dekorjem. Tak tesnilni rob poskrbi za to, da se v notranjosti omarice nabira manj prahu, obenem pa se vrata zapirajo tiho in nežno. Zato ste lahko prepričani, da bodo elementi kuhinje Nolte še dolgo delovali brezhibno. Poleg tega so vam na razpolago tudi različne višine in globine elementov z inovativnimi sistemi zapiranja.

Neslišni predali in tečaji z blaženjem

K vizualno dovršenim in praktičnim predalom pripomorejo tudi materiali, iz katerih so izdelani. Tako pri kuhinjah priznanega nemškega proizvajalca lahko srečamo kombinacijo stekla, kovine in kroma. Obenem kuhinja Nolte zagotavlja tudi povsem neslišno in tekoče zapiranje predalov, ki ga omogoča prav poseben patentiran mehanizem. Kot zanimivost naj navedemo, da lahko izberete tudi kuhinjo s skritimi ročaji in tako še polepšate svoje domače ognjišče.

Kuhinja Nolte Stone
Kuhinja Nolte Stone (2017) – na sliki v atraktivni sivo-modri kombinaciji.

Presenetila vas bo tudi optimalna notranja razporeditev predalov, ki bo pripomogla k temu, da bodo vse stvari na svojem mestu. Kuhinje Nolte se namreč lahko pohvalijo s pestro ponudbo notranjih dodatkov za predalnike. Tako lahko učinkovito izkoristite prav vsak delček prostora.

Široka paleta barv za popolno skladnost vašega celotnega doma

Na voljo je preko 100 različnih barvnih kombinacij, zato lahko resnično ustvarite kuhinjo po svojem okusu. Kuhinje Nolte ponujajo številne rešitve, ki sledijo zadnjim modnim smernicam. Tako omogočajo priklop električnih naprav, imajo pa tudi brezžične polnilne postaje za mobilne telefone. So torej tehnološko napredne in vam bodo resnično olajšale delo v kuhinji. Prepričajte se sami – kuhanje v kuhinjah Nolte predstavlja pravi užitek za vsakogar.

V pohištvenih salonih Il Ambienti v Ljubljani ali Murski Soboti vas že čakajo novi modeli kuhinj 2018.

IZJEMNA PRILOŽNOST! Do 31. julija 2018 izkoristite vročo poletno ponudbo, saj vam pri Il Ambienti ob nakupu kuhinje Nolte nudijo kar 60 % popusta, prejmete pa še neverjetno DARILO – pomivalni stroj BOSCH SMV24AX00E!

Ne odlašajte več. Sedaj je pravi čas za nakup vrhunske nemške kuhinje Nolte!

11.si

Na spletnem portalu 11.si preberite vse, kar vas zanima o lepoti in zdravju, prostem času, internetu, avtomobilizmu, industriji, opremljanju doma, gradnji in o marsičem drugem.

Comments are closed.