Prosti čas

Zaščiti svoj pametni telefon!

So ljudje, ki na svoje imetje pazijo kot na lastne oči, in so ljudje, ki so milo rečeno nekoliko nerodni. A ko beseda nanese na dandanašnje pametne mobilne telefone, nerodnost ni kaj prida izgovor. Neroden zdrs telefona iz roke ali žepa lahko pomeni strošek novega telefona, ki se lahko enači kar z (vsaj) minimalno neto plačo.

Toliko?! Seveda. Marsikdo kupi nov mobilni telefon pri svojem operaterju kar na obroke in sploh ne pomisli, kolikšen je celoten znesek nakupa. Šele ko pride do nesreče, okvare ali razbitja, pa številke pridejo na kup. Da ne bi bolelo, je za zaščito pametno poskrbeti prej.

Naj bo tvoj Huawei na varnem …

Tudi mobilni telefoni znamke Huawei seveda sodijo med tiste prestižnejše in dragocene, zato naj bo prva naloga po nakupu aparata obisk trgovine z ovitki za Huawei. Dandanes je izbor zaščitne opreme za mobilne telefone na spletu zares pester in raznovrsten. Če je pred leti veljalo, da z ovitkom zaščitiš, a popolnoma skriješ telefon, je danes temu precej drugače.

Soft gel ovitki za Huawei

Raznobarvni, bolj ali manj zabavni ovitki iz različnih materialov navdušujejo tako mlade kot stare. Ne glede na to, ali želite svoj telefon zgolj zaščititi pred nerodnimi poškodbami, praskami in udarci, ali pa želite ob tem njegov izgled še popestriti, mu morda dodati resnejšo noto, boste zagotovo našli pravega zase.

Spletna trgovina ilovemobi.si je zagotovo ena tistih, kamor se splača zaviti vsakemu lastniku mobilnega telefona Huawei. In ne le ovitki, za popolno zaščito so na voljo tudi nalepke iz kaljenega jekla, pa denimo etuiji, ki v celoti zaščitijo vašo napravo.

Preklopni etuiji za Huawei

Naj vam trenutek neprevidnosti ali nerodnost ne povzroči več bolečine in stroškov, kot je potrebno. Nemalokrat se pripeti, da mobilnik pristane na tleh z najbolj občutljivim delom, zaslonom. In ko ta poči ali se v celoti pokvari, so težave tu.

Ovitek za Huawei ali drug pametni telefon je brez dvoma zanemarljiv strošek za varnost vaše dragocene naprave!

11.si

Na spletnem portalu 11.si preberite vse, kar vas zanima o lepoti in zdravju, prostem času, internetu, avtomobilizmu, industriji, opremljanju doma, gradnji in o marsičem drugem.

Comments are closed.