Prosti čas

Ženske denarnice, ki navdušujejo s svojo podobo

Ženska denarnica je mnogo več kot zgolj priročna mala torbica za denar in plačilne kartice, saj se v njej znajde tudi marsikaj drugega. Zaradi tega, pa tudi zato, ker imamo ženske že po naravi rade lepo oblikovane stvari, je treba izbrati denarnico, ki je tako prijetnega videza kot tudi primerne kakovosti, da nam bo lahko služila kar se da dolgo.

Odločite se lahko za ženske denarnice iz usnja, ki so običajno bolj vzdržljive in trpežne, ali pa za denarnice iz umetnih materialov ter tekstila. Vsekakor pa je še bolj kot sam material pomembno, kakšna je barva denarnice in kako je ta poslikana.

Ženska denarnica naj nosi prijetno sporočilo

Zakaj bi bila ženska denarnica kaj drugačna od drugih modnih dodatkov in zakaj bi pri njej cenili zgolj praktičnost in kakovost izdelave, ko se lahko poigramo z različnimi dizajni in si privoščimo takšno, ki nosi prikupno sporočilo?

Pobrskajte po spletnih trgovinah in se prepričajte, da je denarnica lahko popolnoma prilagojena vašemu življenjskemu stilu ter s svojo podobo sporoča, kakšen človek ste ter kaj vam je všeč. Ženske denarnice so lahko pisanih barv in poslikane s podobami, ki vas navdajajo z optimizmom ter dobro voljo, na marsikateri pa se poleg lepe slike skriva tudi motivacijska misel, ki vam bo polepšala še tako siv dan.

Ženske denarnice
Bi na svoji denarnici radi imeli simbol modrosti – sovo? Morda mucka ali dežnik z motivacijskim napisom?

Odločite se lahko za denarnico, poslikano z mucki, sovicami, svetovnimi znamenitostmi, dežnički in staromodnimi bicikli. Kaj takšna ženska denarnica pove o njeni lastnici? Predvsem to, da je odprtega duha in zna živeti svoje življenje na prijeten način, da se zna sprostiti in zabavati, da je tudi mladostnega duha in se v življenju ne posveča zgolj resnim temam.

Poskusite še sami – morda lahko prikupne ženske denarnice tudi vam pomagajo do bolj vedrega in veselega pogleda na svet, v katerem kraljujejo barve, ne pa zgolj črna in bela.

11.si

Na spletnem portalu 11.si preberite vse, kar vas zanima o lepoti in zdravju, prostem času, internetu, avtomobilizmu, industriji, opremljanju doma, gradnji in o marsičem drugem.

Comments are closed.